Säännöt

HUOM. SÄÄNNÖT JA ILMOITTAUTUMISET OVAT KAUPUNKIKOHTAISIA! ET SIIS VOI KÄYTTÄÄ KAUSIKORTTEJA, 10-KERRAN KORTTEJA TAI KORVAUKSIA TOISESSA KAUPUNGISSA ILMAN ERILLISSOPIMUSTA (POIKKEUSMENETTELYT SOVITAAN TAPAUSKOHTAISESTI)!

 1. Ilmoittautuminen tunneille / tiiviskursseille

VIIKKOTUNNIT

1.1    SalsaStudion toimintavuosi jakautuu kolmeen kauteen: syys-, kevät-, ja kesäkauteen.

1.2  Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tulethan ajoissa paikalle.

1.3  Salille tullessaan asiakas näyttää aina opettajalle sarjakorttinsa tai kertamaksun kuitin
sekä kirjaa nimensä tuntilistaan. Myös Anytime-kortin omistajat tekevät niin.
Jos tulet esim. kolmelle saman opettajan tunnille, voit ilmoittautua kerralla kaikille kerralla pyytämällä opettajaa ruksaamaan 3 tuntia kortistasi ja kirjoittamalla tuntilistaan nimesi perään x3, tai voit myös ilmoittautua yhdelle tunnille kerrallaan.

Jos kortti on jäänyt kotiin, pääset tanssimaan kertamaksulla!

1.4  Maksut suoritetaan joko verkkokaupassa (linkit hinnastosivulla https://salsastudio.fi/helsinki/hinnasto/ ) tai MobilePaylla (kertamaksut).

1.5  Alaikäisen tulee tuoda ensimmäiselle tunnille vanhempien vapaamuotoinen kirjallinen lupa osallistua SalsaStudion tunneille.

1.6  Tiiviskursseille pitää ilmoittautua etukäteen ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu SalsaStudion nettisivujen kautta kohdassa tiiviskurssit.

 1. Alennukset

VIIKKOTUNNIT

2.1 Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, hoitovapaalla ja asepalveluksessa olevat saavat alennusta tanssikorttimaksuista näyttämällä alennukseen oikeuttavan kortin tai oppilaitoksen myöntämän virallisen todistuksen opettajalle tunnin alkaessa.

 1. Tunnin peruuttaminen

VIIKKOTUNNIT

3.1 Tunti voidaan peruuttaa, mikäli minimiosallistujamäärä (useimmiten 6 oppilasta) ei toteudu..

3.2 Tunti saattaa peruuntua silloin, jos ohjaaja äkillisesti sairastuu ja sijaista ei pystytä järjestämään. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan SalsaStudio Helsingin kotisivulla/SalsaStudion Facebook-sivuilla tai hätätapauksessa toimittamalla studiolle tiedote tunnin peruuntumisesta.

3.3 Jos ilmoittaudut tiiviskurssille etkä ilmaannu paikalle tai unohdat perua osallistumisesi, veloitamme sinulta kurssihinnan kokonaisuudessaan. Tiiviskurssi ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin ajankohtaa, ellei toisin ilmoiteta. Lääkärin todistusta vastaan tiiviskurssi-ilmoittautumisen voi perua koska tahansa.

3.4 Kun tiiviskurssi joudutaan jostain syystä perumaan SalsaStudion puolesta, ilmoitetaan peruutuksesta pääasiassa sähköpostitse ja viime kädessä tekstiviestillä.

 1. Muita yleisiä asioita

Viikkotuntien yleinen pituus on 50 minuuttia tai 80 min (varaamme 10 minuuttia tuulettamiseen ja ryhmien vaihtumiseen).

 • Oppilas kuittaa läsnäolo-oikeutensa näyttämällä sarjakorttia/kertamaksukuittia opettajalle tunnille saapuessaan sekä kirjoittamalla nimensä tuntilistaan.
 • Kortteihin saa pidennystä vain lääkärintodistusta vastaan.
 • Kortit ovat henkilökohtaisia.
 • Tapaturmasuojan oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.
 • SalsaStudio tiedottaa muutoksista ja uutuuksista ensisijaisesti sähköpostitse, kotisivuillaan ja Facebookissa. Mikäli haluat varmistaa, että pysyt ajan tasalla, voit lisätä osoitteesi sähköpostilistallemme ja liittyä Facebook ryhmään.
 • SalsaStudio ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Löytötavarat korjaamme päivittäin talteen. Unohtamaansa omaisuutta voi tiedustella opettajalta. Löytötavarat lahjoitetaan pois vuosittain 31.12. ja 30.06. mikäli kukaan ei ole tullut niitä tiedustelemaan.
 • SalsaStudio pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.
 • Alkeistunnit alkavat aina syys- tai kevätkauden alussa,
 • Opetuksen videokuvaaminen on kielletty.
 • Tunneille ei päästetä katseluoppilaita. Mikäli haluat tutustua uuteen lajiin, voit tulla tutustumiskäynnille kokeilemaan tuntia.
 • Annathan muille oppilaille tanssirauhan tunnilla. Kännykät tai musiikkisoittimet eivät kuulu tunneille. Pyydämme myös, että jutustelu jätetään tuntien ulkopuolelle ja keskitytään itse tanssiin.
 • Tulethan tunnille ajoissa. Jos tunti on täyttymässä ja odotuslistalla on muita oppilaita, on SalsaStudion opettajalla lupa päästää toinen oppilas varatulle tuntipaikalle, jos oppilas ei ole tullut paikalle tunnin alkamisajankohtaan mennessä. Halutessasi voit soittaa ja tiedottaa opettajaa myöhästymisestäsi.
 • Nämä säännöt ovat luettavissa sekä tanssikoulun ilmoitustaululla, että SalsaStudion verkkosivuilla osoitteessa 
 • www.salsastudio.fi/helsinki . SalsaStudion oppilaat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Mikäli oppilas rikkoo sääntöjä toistuvasti henkilökuntamme huomautuksista huolimatta, voidaan tunneille osallistumista rajoittaa tai kieltää kokonaan.
 1. Palaute

Tuntimaksun maksamalla sitoudut noudattamaan sääntöjämme. Henkilökuntamme ei voi joustaa niissä, mutta pyrkii aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sääntöjen puitteissa. Pyrimme laadukkaaseen toimintaan ja hyvään asiakaspalveluun, mutta välillä esim. sairastapaukset saattavat aiheuttaa meistä riippumattomia opettajavaihdoksia. Mikäli Sinulla on aihetta antaa meille palautetta, teethän sen ystävällisesti joko suoraan vastaanottoon tai lähettämällä meille sähköpostia. Myös positiivista palautetta kuulemme mielellämme!

 

Iloisia tanssihetkiä!

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki

Valmiina tanssiin?