Helsinki

Ajankohtaista

Tuntien maksaminen ja sarjakorttien hankkiminen

Sarjakortit voi tilata netistä ja noutaa koulun vastaanotosta. Yksittäiset tunnit voi maksaa MobilePay-sovelluksella (040 218 7870). Emme ota vastaan käteis- tai pankkikorttimaksuja. Voit edelleen maksaa käyttämällä liikuntaetusovelluksia ja liikuntaseteleitä....

lue lisää

Latinalaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin tansseihin, joihin kuuluvat erilaiset soolo- ja paritanssi latinorytmit mm. salsa, bachata, reggaeton, dancehall reggae, kizomba, afro, rumba, son… Tunteja on aikuisille ja nuorille niin edistyneille kuin aloittelijoillekin.

 

 

Tarjontaamme kuuluu runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin, mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi.

 

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiin voit lähteä aina kun sydän kutsuu, sillä iällä ei ole merkitystä. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa.

Helsingin tanssistudiomme sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Osoitteemme on Höyläämötie 11 A, 00380 Helsinki. Alaoven koodi on 0191A

SalsaStudion tanssitunnit antavat liikunnan iloa ja riemua. Tuntiemme tavoitteena on tarjota hyvää mieltä ja monipuolista tanssia sekä liikuntaa huippuopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla!

Syksyn 2022 aikataulU

Syksyn 2022 opetus on alkanut!  Tason 1 tunneilla aloitetaan aivan alkeista. Tervetuloa tutustumaan uusiin lajeihin!

Syksyn 2022 viikkotuntien aikataulu

COVID-19

Erityistoimenpiteet COVID-19:n suhteen – kiitos, että välität!

Paritanssitunneilla voi vaihtaa pareja, eli tunnille voi tulla yksinkin. Edelleen voi toki tanssia vain oman parin kanssa, vaihtamatta. Parin voi löytää esim Facebook-ryhmästä SalsaStudio Helsingin tanssiparihaku

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Höyläämötie 11 A,
00380 Helsinki

Miten löydät perille?
Tässä julkisen liikenteen kartta!

Maksutavat

Sarjakortit voi tilata verkkokaupasta. Yksittäisen tanssitunnin voi myös ostaa verkkokaupasta, tai maksaa MobilePay –sovelluksella. Voit maksaa myös liikuntaetusovelluksilla ja virikeseteleillä. Katso lisätiedot ja ohjeet hinnastosta.

Ota yhteyttä

+358 50 300 3078
helsinki@salsastudio.fi

Salsastudio somessa

Mitä meistä sanotaan

“Pidin itseäni aina varsinaisena puujalkana ja tyypillisenä suomalaisena miehenä, jonka lantio ei paljoa keinu. Uskaltauduin kuitenkin mukaan tunneille ja olen jäänyt ihan koukkuun näihin lattareihin mahtavien tsemppaavien opettajien ja musan takia. Nyt jo lantiokin liikkuu edes vähän. Mukaan vaan rohkeasti muutkin miehet.”

“Olen ollut Salsastudion asiakas jo useamman vuoden. Tuntivalikoima on hyvin monipuolinen ja opettajat lahjakkaita ja ammattitaitoisia. Tunnit ovat arkisin yleensä viidestä yhdeksään, mikä mahdollistaa myös yrittäjälle sopivan aikataulun. Tanssikoulu on erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Sörnäisissä. Hyvin usein on myös tarjolla lauantaisin järjestettäviä tiiviskursseja alkeistasosta tekniikan hienosäätöön. Parasta on kuitenkin olleet todella upeat kurssimatkat Havannaan, Kuubaan. Omasta puolesta voin suositella lämpimästi Salsastudion tanssitunteja ja kursseja kaikille tanssinystäville.”

Valmiina tanssiin?