Helsinki

Ajankohtaista

Latinalaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin tansseihin, joihin kuuluvat erilaiset soolo- ja paritanssi latinorytmit mm. salsa, bachata, reggaeton, dancehall reggae, kizomba, afro, rumba, son… Tunteja on aikuisille ja nuorille niin edistyneille kuin aloittelijoillekin.

Uusi osoitteemme on Bulevardi 31B / Lönnrotinkatu 34. Käynti pääovesta 4. kerrokseen. Pääoven yläpuolella lukee “Uusi Kemia”

Tarjontaamme kuuluu runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin, mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi.

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiin voit lähteä aina kun sydän kutsuu, sillä iällä ei ole merkitystä. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa.

Helsingin tanssistudiomme sijaitsee ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SalsaStudion tanssitunnit antavat liikunnan iloa ja riemua. Tuntiemme tavoitteena on tarjota hyvää mieltä ja monipuolista tanssia sekä liikuntaa huippuopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla!

SalsaStudio muuttaa!

Koulun viikkotunnit ovat muuton ajaksi tauolla 26-30.5.

31.5. aloitetaan tunnit uudessa osoitteessa, Bulevardi 31, 4. krs.

Tutustu viikkotuntien kesäaikatauluun!

COVID-19

Erityistoimenpiteet COVID-19:n suhteen – kiitos, että välität!

Tunneilla vaihdetaan taas pareja, mutta edelleen voi tanssia myös vain oman parin kanssa. Parin voi löytää Facebook-ryhmästä SalsaStudio Helsingin tanssiparihaku

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Bulevardi 31 B
00180 Helsinki

Käynti Bulevardilta 31 tai Lönnrotinkadulta 34 sisäpihalle, ja sisään pääovesta (sen yläpuolella lukee “Uusi Kemia”)

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-Liikuntaseteli, Virikeseteli, Ticket Duo sekä Sporttipassi. Katso hinnasto.

Ota yhteyttä

+358 50 300 3078
helsinki@salsastudio.fi

Salsastudio somessa

Mitä meistä sanotaan

“Pidin itseäni aina varsinaisena puujalkana ja tyypillisenä suomalaisena miehenä, jonka lantio ei paljoa keinu. Uskaltauduin kuitenkin mukaan tunneille ja olen jäänyt ihan koukkuun näihin lattareihin mahtavien tsemppaavien opettajien ja musan takia. Nyt jo lantiokin liikkuu edes vähän. Mukaan vaan rohkeasti muutkin miehet.”

“Olen ollut Salsastudion asiakas jo useamman vuoden. Tuntivalikoima on hyvin monipuolinen ja opettajat lahjakkaita ja ammattitaitoisia. Tunnit ovat arkisin yleensä viidestä yhdeksään, mikä mahdollistaa myös yrittäjälle sopivan aikataulun. Tanssikoulu on erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Sörnäisissä. Hyvin usein on myös tarjolla lauantaisin järjestettäviä tiiviskursseja alkeistasosta tekniikan hienosäätöön. Parasta on kuitenkin olleet todella upeat kurssimatkat Havannaan, Kuubaan. Omasta puolesta voin suositella lämpimästi Salsastudion tanssitunteja ja kursseja kaikille tanssinystäville.”

Valmiina tanssiin?