Helsinki

Ajankohtaista

Tunneilla ei toistaiseksi parinvaihtoa

Parinvaihto tuntien aikana oli mahdollista lyhyen aikaa elokuun alussa, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen on päätetty, että jatkamme samalla tavalla kuin kesä- ja elokuussa, eli paritanssitunneilla pitää olla oma pari. Oman parin voi löytää käyttämällä apuna...

lue lisää

Latinalaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin tansseihin, joihin kuuluvat erilaiset soolo- ja paritanssi latinorytmit mm. salsa, reggaeton, Dancehall Reggae, afro, rumba sekä parisalsa jne. Tunteja on aikuisille ja nuorille niin edistyneille kuin aloittelijoillekin.

Tarjontaamme kuuluu runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin, mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi.

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiin voit lähteä aina kun sydän kutsuu, sillä iällä ei ole merkitystä. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa.

Helsingin tanssistudiomme sijaitsee Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

SalsaStudion tanssitunnit antavat liikunnan iloa ja riemua. Tuntiemme tavoitteena on tarjota hyvää mieltä ja monipuolista tanssia sekä liikuntaa huippuopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla!

Erityistoimenpiteet COVID-19:n suhteen – kiitos, että välität!

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Käenkuja 3 aC
00500 Helsinki

Ota yhteyttä

+358 50 300 3078
helsinki@salsastudio.fi

Salsastudio somessa

Ajankohtaista

Tunneilla ei toistaiseksi parinvaihtoa

Parinvaihto tuntien aikana oli mahdollista lyhyen aikaa elokuun alussa, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen on päätetty, että jatkamme samalla tavalla kuin kesä- ja elokuussa, eli paritanssitunneilla pitää olla oma pari. Oman parin voi löytää käyttämällä apuna...

Mitä meistä sanotaan

“Pidin itseäni aina varsinaisena puujalkana ja tyypillisenä suomalaisena miehenä, jonka lantio ei paljoa keinu. Uskaltauduin kuitenkin mukaan tunneille ja olen jäänyt ihan koukkuun näihin lattareihin mahtavien tsemppaavien opettajien ja musan takia. Nyt jo lantiokin liikkuu edes vähän. Mukaan vaan rohkeasti muutkin miehet.”

“Olen ollut Salsastudion asiakas jo useamman vuoden. Tuntivalikoima on hyvin monipuolinen ja opettajat lahjakkaita ja ammattitaitoisia. Tunnit ovat arkisin yleensä viidestä yhdeksään, mikä mahdollistaa myös yrittäjälle sopivan aikataulun. Tanssikoulu on erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Sörnäisissä. Hyvin usein on myös tarjolla lauantaisin järjestettäviä tiiviskursseja alkeistasosta tekniikan hienosäätöön. Parasta on kuitenkin olleet todella upeat kurssimatkat Havannaan, Kuubaan. Omasta puolesta voin suositella lämpimästi Salsastudion tanssitunteja ja kursseja kaikille tanssinystäville.”

Valmiina tanssiin?