Helsinki

Ajankohtaista

Latinalaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin tansseihin, joihin kuuluvat erilaiset soolo- ja paritanssi latinorytmit mm. salsa, bachata, reggaeton, dancehall reggae, kizomba, afro, rumba, son… Tunteja on aikuisille ja nuorille niin edistyneille kuin aloittelijoillekin.

 

 

Tarjontaamme kuuluu runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin, mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi.

 

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiin voit lähteä aina kun sydän kutsuu, sillä iällä ei ole merkitystä. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa.

Helsingin tanssistudiomme sijaitsee keskustassahyvien kulkuyhteyksien päässä. Osoitteemme on Höyläämötie 11 A, 00380 Helsinki.

SalsaStudion tanssitunnit antavat liikunnan iloa ja riemua. Tuntiemme tavoitteena on tarjota hyvää mieltä ja monipuolista tanssia sekä liikuntaa huippuopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla!

Kevään 2022 aikataulU

Opetus alkaa tutustumisviikolla 25.- 1.2.2022, jolloin laikki tunnit ainoastaan 5 € / h!  Tason 1 tunneilla aloitetaan aivan alkeista. Tervetuloa tutustumaan uusiin lajeihin!

 

 Kevään viikkotuntien aikataulu

 

COVID-19

Erityistoimenpiteet COVID-19:n suhteen – kiitos, että välität!

Paritanssitunneilla voi nyt vaihtaa pareja, eli tunnille voi tulla yksinkin. Edelleen voi toki tanssia vain oman parin kanssa, vaihtamatta. Parin voi löytää esim Facebook-ryhmästä SalsaStudio Helsingin tanssiparihaku

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Helsinki
Höyläämötie 11 A,
00380 Helsinki

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-Liikuntaseteli, Virikeseteli, Ticket Duo sekä Sporttipassi. Katso hinnasto.

Palautekysely ja arvonta

Auta meitä kehittämään tuntejamme ja toimintaamme vastaamalla lyhyeen kyselyyn! Arvomme 31.8. kaikkien vastanneiden kesken yhden 5-kerran sarjakortin.

Täytä kyselylomake

Ota yhteyttä

+358 50 300 3078
helsinki@salsastudio.fi

Salsastudio somessa

Studion uusi sijainti on nyt päätetty. Kevätkausi alkaa 11.1.2022

SalsaStudio muuttaa, koska Bulevardin rakennuksessa alkaa pian täysremontti. Uudet tilat sijaitsevat  Pitäjänmäellä, osoitteessa Höyläämötie 11. Helppo tulla julkisilla, bussipysäkki 300 m päässä. Rautatieasemalta pääsee kätevästi useammalla bussilla (37, 321, 200...)...

Mitä meistä sanotaan

“Pidin itseäni aina varsinaisena puujalkana ja tyypillisenä suomalaisena miehenä, jonka lantio ei paljoa keinu. Uskaltauduin kuitenkin mukaan tunneille ja olen jäänyt ihan koukkuun näihin lattareihin mahtavien tsemppaavien opettajien ja musan takia. Nyt jo lantiokin liikkuu edes vähän. Mukaan vaan rohkeasti muutkin miehet.”

“Olen ollut Salsastudion asiakas jo useamman vuoden. Tuntivalikoima on hyvin monipuolinen ja opettajat lahjakkaita ja ammattitaitoisia. Tunnit ovat arkisin yleensä viidestä yhdeksään, mikä mahdollistaa myös yrittäjälle sopivan aikataulun. Tanssikoulu on erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Sörnäisissä. Hyvin usein on myös tarjolla lauantaisin järjestettäviä tiiviskursseja alkeistasosta tekniikan hienosäätöön. Parasta on kuitenkin olleet todella upeat kurssimatkat Havannaan, Kuubaan. Omasta puolesta voin suositella lämpimästi Salsastudion tanssitunteja ja kursseja kaikille tanssinystäville.”

Valmiina tanssiin?