Ajankohtaista

SYYSLUKUKAUDEN AVAJAISTAPAHTUMA LA 21.9.2019 KLO 12-16

Vapaata tanssia, animaatioita Barbaron johdolla, ruedaa, seurustelua, hyvää musiikkia, Patuá-treenivaatteiden esittelyä (Kristiina Huvinen), Aloe Vera -tuotteiden esittelyä (Mira Vartiainen). Saat tuoda omia juomia mukaasi! Vapaa pääsy!!! Tervetuloa!!!   PATUÀN...

lue lisää

Latinalais-karibilaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin karibialaisiin rytmeihin. Tarjontaamme kuuluvat mm. salsa, reggaeton, dancehall, bachata, parisalsa sekä monta muuta koukuttavaa tanssilajia. Tunteja on tarjolla niin edistyneille tanssijoille kuin aivan aloittelijoillekin.

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen, kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin. Mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi. Tanssituntiemme tavoitteena on tarjota ensisijaisesti hyvää mieltä sekä monipuolista tanssin opetusta sekä tanssiliikunnan mahdollisuuksia ammattilaisopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa!

Tarjontaamme kuuluu myös runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin.

Tanssistudiomme sijaitsee aivan Kuopion keskustassa Väinölänniemen kupeessa hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä.

 

 

 

 

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Kuopio
Huom. Uusi osoite: Vuorikatu 3,70100 Kuopio 1.1.2019 alkaen!

Ota yhteyttä

044 2400952
kuopio@salsastudio.fi

Salsastudio somessa

SYYSLUKUKAUDEN AVAJAISTAPAHTUMA LA 21.9.2019 KLO 12-16

Vapaata tanssia, animaatioita Barbaron johdolla, ruedaa, seurustelua, hyvää musiikkia, Patuá-treenivaatteiden esittelyä (Kristiina Huvinen), Aloe Vera -tuotteiden esittelyä (Mira Vartiainen). Saat tuoda omia juomia mukaasi! Vapaa pääsy!!! Tervetuloa!!!   PATUÀN...

lue lisää

Mitä meistä sanotaan

“SalsaStudion rento ja lämmin tunnelma vie täysin mukaansa. Olen käynyt Salsastudiolla useita vuosia ja edelleen jokainen tunti opin jotain uutta. Tästä pitävät huolen ammattitaitoiset opettajat. Tunneilla jokainen oppilas otetaan huomioon taitotasosta riipumatta. Täällä unohtuvat myös työkiireet ja arjen murheet pienistä kolotuksista puhumattakaan. Käymällä Salsastudiolla jaksan puurtaa arjessa ja kroppa pysyy kunnossa.”

Ruut, 57 v.

“Salsa Studiosta on vuosien saatossa tullut kuin toinen koti. Täällä viihdyn useimmat arki-illat tanssien Salsalta saatujen ystävien kanssa. Takuuvarmaa laatuopetetusta todella monipuolisesti eri lajeissa ja rento tunnelma!”

Tiia, 25 v.

“Olen käynyt Studiolla eri opettajien tunneilla ja aikuisena naisena tuntenut olevani iloisesti tervetullut myös tunneille, jotka ovat nuorison suosikkeja. Näytöksissä ja tunneilla oppilaat kannustavat toisiaan kädet punaisina! SalsaStudion yhteishenki on aivan erityinen.”

Pia-Maria, 49 v.

Valmiina tanssiin?