Basics of Couple bachata intensive course with Lazaro Torres on Saturday 21 September at 13-16 (Please scroll down for English)

Bachatan kotimaa on Dominikaanisessa tasavallassa. Tanssi on saavuttanut suuren suosion maailmalla ja salsan tavoin sitä tanssitaan nykyisin monella eri tyylillä. Bachata on täynnä tunnetta ja bachatamusiikki, niin kuin tanssikin, on täynnä rytmistä ja melodista monimuotoisuutta, joka antaa mahdollisuuden loputtoman rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kokeilemaan paribachataa Lazaron johdolla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä kurssilla käydään tarkasti läpi perusaskeleet, askeleiden rytmiä sekä vientiä.
Voit tulla tiiviskurssille yksin tai parin kanssa. Tunnilla vaihdetaan tanssiparia, parinvaihto ei ole välttämätöntä.
Tule kokeilemaan bachatan riemua hintaan 35 € / 3 h (= 1 pv = kurssi), ja jäät varmasti koukkuun tähän upeaan ja suosittuun lajiin.

Paribachatan alkeet -tiiviskurssi järjestetään lauantaina 21.09.2019 klo 13.00 – 16.00
Sitovat ilmoittautumiset tiiviskursseille: www.salsastudio.fi–> tiiviskurssit -> ilmoittautumiset, MUISTA ILMOITTAUTUA AJOISSA!
Tule mukaan löytämään paribachatan fiilis Lazaron johdolla!

English:
Welcome to learn the basics of the beautiful bachata dance in couples! You can join the course with or without a partner. You don’t need prior experience of dancing bachata. In this three-hour course Lazaro will go through the basic steps, rhythm, leading and following.

The course takes place on Saturday 21 September at 13-16.
Price: 35 € / 3 hrs

Sign up at out website in advance: www.salsastudio.fi/helsinki–> Tiiviskurssit -> Ilmoittaudu or directly: https://www.salsastudio.fi/helsinki/ilmoittautuminen/

Welcome to feel the magic of bachata!