Koronatilanteen aiheuttamat erityistoimenpiteet ja ohjeet

Päivitetty 19.9.2021

Helsingissä tanssitaan rajoitteiden puitteissa. Paritanssitunneilla voi nyt vaihtaa pareja, eli tunnille voi tulla yksinkin. Edelleen voi toki tanssia myös vain oman parin kanssa, vaihtamatta. Pyydämme kaikkia asiakkaita välttämään lähikontakteja, huolehtimaan käsihygieniasta ja jättämään vastaanotossa puhelinnumeronsa. Sisätiloissa järjestettävien bileiden suhteen odottelemme parempia aikoja.

Studion sisätiloissa saa olla kerrallaan enintään 25 henkilöä. Jos haluat tanssia paritanssitunnilla vaihtamatta pareja, tulethan tunnille parisi kanssa! Parin voi löytää Facebook-ryhmästä: SalsaStudio Helsingin tanssiparihaku

Yleiset hygieniavaatimukset:

  • asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
  • kasvomaskit eivät ole välttämättömiä, mutta niitä suositellaan käytettäväksi
  • asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet
  • tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan

Ethän tule koululle jos tunnet olosi kipeäksi, jos sinulla on mitään oireisiin viittaavaa, tai jos olet saanut Koronavilkun varoituksen mahdollisesta altistumisesta!

Kun saavut paikalle, desinfioi kädet ensimmäistä kertaa jo käytävällä, ennen kun tulet sisään (sieltä löytyy käsihuuhdetta). Ollessasi koululla pyri pesemään kädet ja käyttämään käsihuuhdetta mahdollisimman usein. Olethan tarkkana 2m turvavälien kanssa!

Ruuhkan välttämiseksi tulethan tunneille ajoissa, näin käytävällä ja pukuhuoneissa toteutuvat turvavälit. Pyri pitämään turvavälit myös liikkuessasi!

Pidetään huoli toisistamme!