Upean Rosy Brookin pidetty Salsa Ladies Style -tiivari SalsaStudiossa, Käenkuja 3aC, 00500 Helsinki:

Lauantaina 19.9.2020
klo 13 Movimiento Femenino
Naisellisen liikekielen tekniikkatunti, jossa harjoitellaan sensuellia vartalonkäyttöä, kävelyä ja koko vartalon koordinaatiota.
klo 14 Ladies’ Style 1
klo 15 Ladies’ Style 2
Tunneilla harjoitellaan naisellista tyylittelyä, käsien, lantion ja pään käyttöä tanssissa. 1-tasolla yksinkertaisempia kuvioita ja liikkeitä ja 2-tasolla haastavampia askelkuvioita ja liikkeitä.
Tiesitkö, että matineoista tuttu kuubalaisherkkukokkimme Rosy Brook on myös tanssija ja tanssinopettaja?
Rosy on valmistunut esiintyväksi ammattitanssijaksi Centro de Superación para la Cultura de la Habana -keskuksesta. Kuubassa hän on työskennellyt kuusi vuotta tanssijana mm. useissa hotelleissa sekä Kuuban karnevaaleilla ja ollut mukana useassa esiintyvässä ryhmässä. Rosylla oli Kuubassa oma esiintyvä ryhmä Grupo Aché, jonka valmennuksesta, koreografioista ja puvustosta hän vastasi. Rosyn taitava opetustyyli on saanut paljon kiitosta. Rosy puhuu myös suomea. Rosy piti kesällä tiiviskurssisarjan studiolla ja nyt yleisön pyynnöstä syksyllä uudestaan!
1h 15,-
2h 25,-
3h 35,-
Ilmoittaudu jokaiselle tunnille erikseen, viimeistään edeltävänä torstaina klo 20 mennessä:
MUISTA ILMOITTAUTUA AJOISSA, jotta tiiviskurssi toteutuu!
(Voit myös ilmoittautua vastaanotossamme jättämällä nimesi ja yhteystietosi sihteerille maanantai-torstai klo 16.30-20, perjantaisin klo 17-19.)
Tervetuloa tanssimaan Rosyn kanssa!